Varning för gnäll!

Kom äntligen iväg till specialsjukhuset som skulle hjälpa mig. Ingen livshotande sjukdom men en klart livskvalitetshotande sådan. Alltså varför klaga? Väl installerad inser jag att jag klagar på mycket hög nivå. De andra där, de verkligen sjuka, de har anledning att klaga. Inte jag som bara ”Lyx-klagar”. Hopp väcktes, gudarna i vitt  sa att det blir nog bra, vi ändrar det och det och sen bir det tjo flöjt. Jo, första natten blev det verkligen tjo flöjt. Nu har jag en aning om vad det kanske kan betyda att vara på ”avvänjning”. Natten evig, lakanen svettiga (satans plastkudde), sekunderna rör sig långsamt mot den förlösande morgonen och det förlösande och återuppväckande kaffet. Nästa natt lite bättre – alltså – det blir säkert bra?? Nya mediciner, nej, läser inte vad det står om dem, vill inte veta och hoppet, hoppet, att nu, nu blir det bra eller nästan lite bra. Och så – sen är jag på ruta noll igen. Alla löften gick i kras och vet inte om jag är heligt förbannad – på vem?? – eller ledsen.. Är en gnällfia!

Bild Fotolia 233051210

6 reaktion på “Varning för gnäll!

 1. Susann Stelling från Köln

  Du är bara helt ljuvlig – en underbar humor! Vad vore livets alla svårigheter om man inte kunde se det roliga med det hela! Tjo följt! Hoppas det går dig väl!

  Svara
 2. rydström karin

  Vi har tur också som lever i länder i Europa där man har rätt att klaga, där man kan bli hörd o där det finns sjukvård ;
  även om allt inte är perfekt ;
  la médecine n’est pas une science exacte …
  vårhälsningar fr ett soligt Bretagne och
  Karin

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.