Vad göra vid akut hjärnsläpp?

Även om min hjärna kanske inte är den allra färskaste  – fast den klarade ju förra året i alla fall av att vara utslagen i 12 minuter – så jobbar jag fortfarande med översättningar. Dels är det roligt – man kommer i kontakt med så mycket spännande och dels sätter det en mycket trevlig liten guldkant på min lilla pension. Just nu en översättning om sexleksaker i alla färger och utförande. Tjo flöjt vad det finns! Men även om det är roligt, är det ibland jobbigt för en så gammal och sliten hjärna och då behöver jag en break som man nu för tiden säger. Vad jag gör då? Nej inget OOOOMMMMM, ingen Halvmåne eller Plog (här säger min gamla kropp NJET!)  utan fram med dammsugaren och så sveper jag fram över mina föga slottsliknande 55 m2 och sen? Ja, sen är det dags för hjärnan att funka igen och då gör den det – mestadels.. Så vare me´de..

Bild Fotolia #233051210

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.