Vad gör jag sen?

Vad gör jag sen när mitt smärtmedel inte längre hjälper? När jag klättrat skalan upp – eller är det kanske snarare ned åt helveteshållet – för alla smärtmedel och ligger där som en vissen tulipan? Då önskar jag alla er politiker, som tar ifrån mig rätten att själv bestämma över mitt liv, åt helsicke. Men vem vet – rättvisan kanske finns.. Inte så att jag önskar någon något men ….

4 reaktion på “Vad gör jag sen?

 1. Maria

  När du ligger som en vissen tulipan kommer jag om du vill att sitta vid din sida.
  Men innan dess skall vi hinna med mycket! Jag behöver en guide nu när jag flyttar till en riktig storstad!!
  Så, inte vissna riktigt än? OK??? 😉
  Kram!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack och kram raring – jag vet, det är Jammern auf hohem Niveau, men känns ändå ibland som ett stort djävla berg som jag inte kan komma över – åkey man skulle kunna gå runt också men inte ens det funkar just nu.. och vad betyder Hgz2?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.