Vad de kan!!

Sitter och smådåsar på S-Bahn, den stannar mitt emellan två stationer och jag kikar ut genom fönstret – och vem ser jag där?! Angela Merkel – inte särskilt snällt målad men ändå lite kärleksfullt tycker jag. Hon är rakt på rödbetan och det gillar jag hos henne – att jag inte sympatiserar med hennes parti är en en annan sak – men att lyckas med att få övervatten,  som vi säger på tyska, över alla tyska, stroppiga, manliga chauvi-politiker (usch vad elak jag är..)  – det säger jag ”Chapeu” om! Bravo Angela!!!  Stå på dig!!

merkelgraffiti

En annan graffitti som förbryllar mig lite är den här:

svart graffiti

Så oerhört påkostat och vem bor eller arbetar bakom de svarta fönstren? Oj, det verkar mörkt och dystert och lite Strindbergsaktigt.. När jag stod där stängdes fönstret i högra ögat, alltså verkar det finnas liv i huset. Men tänk vad de unga kan och vad kreativa de är!!

2 reaktion på “Vad de kan!!

    1. CeciliAdmin

      Du menar det svarta huset? Det är Bülowstr. (Schöneberg) hörnet Zietenstr. Huset bredvid har också en intressant graffiti!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.