Vad är det för gemensam nämnare på att gå på gym och att damma?

 

matthiasener

 

Damm och gym är eländes elände. När jag går ut från gymmet och känner mig så där oerhört duktig och inte har fuskat alls egentligen – bara pyttelite -, tänker jag att NU, nu kan jag luta mig bakåt och synda –så där lite, lite i alla fall. Men ack, efter tre dagar är det dags igen. Tortyrredskapen väntar på mig. Så länge höll det. Och med dammet är det likadant – när jag går till attack på det och sen njuter av dammfria zoner – icke säger Nicke – snabbt som ögat är det där igen. Aldrig tar det slut! Snacka om hållbarhet eller sustainability som det politiskt korrekt heter nu förtiden..

 

Bild: Mathiasener, fotolia

2 reaktion på “Vad är det för gemensam nämnare på att gå på gym och att damma?

  1. Sophie

    Du är då för ljuvlig! Vad får Du allt ifrån???
    Språkpolisen måste dock tillägga att man går till attack PÅ något..:))
    Solig Stockholmskram

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.