tredje delen av ”du tror inte de e sant..”

skyldocka2HA! För er som inte är med på facebook vill jag meddela att mitt initiativ att plocka bort sopor och kasta ett getöga på det mesta ingår i en grupp av grannar, som fixar blommor och sånt och vi fick första priset i en kategori av staden Berlins miljöpris 2016! Det är balsam på en själ, som fortfarande går och visar fula fingret utanför ”den gräsliga grannens” dörr – ok, vet, hjälper inte, ser han inte, men kanske, kanske vibbarna når fram. I vicket fall som helst – pöser! Och inväntar nu – efter att ha kopplat in politiker, som kom och pratade med mig vid presentationen, att bostadsbolaget ska krypa fram och säga ”snälla, snälla, fortsätt att fixa sopor..”

4 reaktion på “tredje delen av ”du tror inte de e sant..”

 1. Sophie

  Fighten är lika osannolik som ofattbar! Men så blir det när den osäkra människan känner sig klämd.
  Du är toppen! Gör en fantastisk insats! O låt Dig inte nedslås! Kom igen som de där dockorna som alltid gungar upp igen.. Tänk så många Du inspirerat o fått med Dig! Bara det är mycket värt! Fortsätt!!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Jag tror inte den gräsliga grannen är det minsta osäker – han sprutar av egen självgodhet och mallighet. Så läser du en dag om grann-mord.. då vare jag.. jag väntar nu och bidar och kikar runt hörnet om degewo kommer krypande men än inte röken av dem…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.