Toleranskontot har gått ner på minus!

appelblomNu är jag bara så satans trött på alla nedskräpande, förstörande grannar och medmänniskor att  det liksom rinner till igen! Vi är här i grannskapet ett litet järngäng, som pysslar, planterar,  röjer och kollar och vi gör det gärna.  Nu kommer det som man INTE får – jag är nu politisk  inte korrekt och tar mig den rätten att inte vara korrekt, för även jag är här i detta land en invandrare.  HA där fick ni!  Vi krävs med stora ord på RESPEKT och var är respekten vi får?!?!? I vissa andra länders traditioner och gener ligger det tydligen liksom  i att skräpa ner och vara minde aktsam, att lämna bänkarna vid lekplatsen, så det ser ut, som om en sopcontainer imploderat, att rycka upp kärleksfullt planterade blommor och antingen ta med dem hem (kul ni gillade blommorna..) eller bara trampa på dem (nähä, gillade inte blommorna? Fel sort?), att plocka ner plastpåskäggen ur busken och trampa sönder dem (gillade kanske inte att vi firar påsk? Nähä..), att strö skalen av solroskärnorna på marken så det ser ut, som om det snöat, att slänga, visserligen ihoprullade men ändå, fulla bajsblöjor i sandlådan etc. etc. etc…

Okey, okey – nu kommer väl shitstormen!! Hur kan jag bara våga att påstå, att det är vissa nationaliteter (vänligt och försiktigt uttryckt)? Jo du, jag är visserligen  gammal och grå – men även jag har ögon och öron i skallen och jag SER! Är faktiskt inte blind!! Och när jag ertappar någon och artigt ber om att använda papperspellen, eller att inte använda min parkerade cykel som fotbollsmålbur – hoho, nä, det återger jag inte i ord.. Har talat om för mina barnbarn att sådana ord blir man ful i munnen av.. Blir bara så satans trött och det JAG SOM VILL SE ÄR LITE RESPEKT… Säger som älskade Astrid Lindgren ”Vaffö gör di så?!” Och sätter nu inte in bilder av eländet utan hur fint det kan vara – så det så! Tji fick de!!

vitablommor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.