Toapapper

 

När slutade man egentligen perforera toapapper ordentligt?!? Okey, vi pratar här om normalpapper, inte lyxutförande i kashmir, dun och 10 fluffiga lager..  Det var en underbar uppfinning – nu har toapappret blivit  never ending så att säga. Sitter på den lilla toan – om den är så pass ren att hen överhuvudtaget kan sitta – och bänder armen bakåt – varför sitter de där jätterullarna ofta så konstigt långt bak? – och lirkar och lirkar och försöker hitta början på pappersrullen (visioner om tejprullar där man aldrig lyckas att få en hel bit svävar genom min svettiga hjärna..), hittar en snutt och  drar – och drar och drar. För att få slut på det rycker jag till och till slut har jag en lång smal papperstarmbit som  sorgligt dinglar från den där satans jätterullen. Vad ska jag med det eländet till?? Snälla – perforera igen – även billigare och ofluffigt toapapper!!

2 reaktion på “Toapapper

 1. Carl Inge Wadström

  Ja du tar upp viktiga problem! Om vi träffas nån gång så ska jag förära dig 12 sköna mjuka Lambi MED RIVKANT!!! De du….

  I övrigt så gillar jag både dig o din blogg. Inte minst när du ser till att syster Sophie inte längre är sur.

  Och slutligen önskas du EN RIKTIGT GOD JUL o ETT LYCKOSAMT o FRISKT 2019. Är säker på att jag talar för samtliga dina läsare.

  🥂🎂🍰🍨

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja du Carl Inge – man kan tycka att det är ovärldsliga problem men du ser på bilden i bakgrunden min resväska, va? Bilden är från Arlanda, just landat, trångt, varmt, väska, kappa, handväska, tullfritt och så det satans pappret. Just i detta ögonblick skiter jag blankt i Trump, Putin och vad vet jag och blir bara förb….ad över pappret som inte har någon rivkant! JAPP! Och fniss kan jag bara säga till din kommentar om söstra min – Mr. Sherlock Holmes – fniss.. Och tack för snälla ord om min blogg – för mig en ventil som gör mig glad när jag kan ventilera livets glädjeämnen eller eländen s. toapappar.. Dig också allt gott och GOD JUL. Har blivit inviterad av en av döttrarna till att komma med på lyxhotell och komma från min lilla pangistillvaro så lita på att jag ska njuuuuuuuuta.. Kram Cecilia

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.