Tänk om..

Just nu hänger stora reklamplakat på stan som säger:

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU FICK BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN IGEN?

Och varje gång jag går eller cyklar förbi drar en osynlig, kall hand ihop mitt gamla, trötta – men still going strong –  hjärta. Ja, tänk om jag kunde få göra något ogjort.. Vill som i sagorna få önska mig något. Pling-pling säger önskefen! Tänk om jag kunde få använda mig av den erfarenhet och den insikt, som jag nu med 72 års ålder har. Och vid varje plakat kommer tanken: Tänk om jag hade förstått vad jag förstår idag, hur skadade min första man och jag var av våra barndomar (på så sätt en  lite olämplig konstellation). Nu tror jag att jag utan fight skulle kunna segla förbi en del klippor. Men nu – tja, nu är det för sent. Ja, ja du R. där uppe på ditt moln..

4 reaktion på “Tänk om..

 1. Monika Raupach

  Ses vi på tisag? ?? Vore så trevligt med Kerstin som du har träffat tidigare . Återkommer när hon har landat här på måndag. Sen kan vi diskutera våra framtida drömmar.
  Kram Monika Kerstin och Peter.

  Svara
 2. Karin R

  Hej Cecilia,
  uppskattar mycket din blogg jag kommit in pa genom Utlandssvenskar.
  Börja om fran början – oui et non.
  On continue sa route, man fortsätter bara sin resa !
  Det är aldrig för sent.
  Välkommen till Frankrike där jag bott länge.
  Föredrar skriva till privat mailadress …
  Karin R

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack Karin och så roligt att du hörde av dig. Ja, vi har väl inga val – on continue sa route – fast tänk om man ändå kunde trycka på omstartarknappen… Och om du föredrar privat mailadress har du min i Impressum. Ja, jag tyckte det var fantastiskt i Frankrike, i alla fall där jag var. Många säger att ”nä, de är jättesnorkiga” men jag hade kanske bara goda vibbar den tiden.. Och nu har jag goda vibbar idag för att du uppskattar min blogg! Tack för det!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.