Tack till alla mina supporters!

IMG_1510-1Oh tack alla raringar för uppbackning när jag velade hit och dit, om jag skulle eller inte skulle åka till blogg-träffen 50+  i  Köln. Ja kära nån kan man ju tycka, va ere me de då? Men är kanske lite  velig av mig. I vilket fall som helst – jag kom iväg, träffade ca 25 trevliga och engagerade kvinns och de flesta har väldigt proffsiga bloggar. Resebloggar, modebloggar, lifestylebloggar, ommmm-bloggar och sånt. Är nog lite udda med min –  but so what.. När jag sen på natten vek hem till hotellet genom Nippes var det en glad svensk pangis, som inte hade fått Ågren och som var jätteglad för det. Jisses vad jag hade grämt mig.. Men visst var jag äldst och när de snackar hashtags och sånt blir jag tyst som en liten mus.. Så tack alla ni  raringar, som har pushat mig!!

IMG_1526-1

 

2 reaktion på “Tack till alla mina supporters!

    1. c s Inläggsförfattare

      Gulle dig – men det är inte alltid glasklart att jag fixar allt.. men den här gången gick det över förväntan!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.