Ska jag, ska jag inte..

På nätet har eldsjälar bildat en grupp för bloggare 50+ och i morgon ska vi träffas första gången i Köln. 25 pers har anmält sig. Och jag på mitt vilda, pucko spontansätt (ja, ja, fråga mina ex..) bokade genast superbillig tågbiljett och hotell, som tyvärr inte var så billigt – hela Köln är tydligen ute och jippar fredag natt.. Och nu sitter jag och gruvar mig.. ska jag verkligen åka?? Eller Ågren?? Känner ju inte en käft, alla är säkert yngre (det var inte 70+ vi pratade om..) , intressantare och va vet jag.. det där med att mingla är inte min grej – egentligen.. fast folk tycks tro det, ser tydligen lite uppkäftig ut.  O vad då, då? Resa land och rike runt för att träffa andra galningar, som bloggar?  Fast de jag har haft kontakt med har varit väldigt spännande människor. Att vara soffpotatis fram tv är rätt skönt också, va..

IMG_1508-1Har i alla fall tagit fram ryggan och packat ner min survival-kit. Ett antibiotikum – om jag skulle få blåskatarr, min worst case, talar av erfarenhet – och ett par reservglasögon. De gick sönder en gång när jag inte hade ett extrapar med och det var inte kul att åka tåg själv tvärs genom Tyskland utan att se mycket.. Fast jag hörde ju när de ropade ut min station.. Nä nu djäklar – jag ska! Ågren får inte åka med!!

4 reaktion på “Ska jag, ska jag inte..

  1. Sophie krepp

    Bra!!! Annars vet du inte vad du hade missat! Tv o soffan står kvar o väntar på dej där hemma.
    Alla upplevelser är en erfarenhet👍😍

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.