Säsongstart och säsongjakt..

Oh jag blir bara sååå trött ibland på dessa sopor! Ok, får skylla mig själv, ingen har bett mig att runt mitt hus och på lekplatsen knata omkring med en nypare och en påse och plocka sopor – blir bara så deppad av att se eländet ligga där och därför gör jag det – och normalt sett klagar jag inte utan ser det som min kvälls- eller morgonsport.

IMG_1498-3Nu har nya utesäsongen startat – av denna sorts glassförpackningar plockar jag på lekplatsen upp cirka 59 styck varje dag. Och de eländingarna är hala och svåra att greppa också.. satans elände..  Men hur ska de annars härliga ungarna (i mitt bostadsområde 70% med migrationsbakgrund, som man så vackert säger) lära sig ,att de där orangefärgade behållarna soporinte bara är till för att sparkas upp, så soporna kan drapera sig på marken, utan också egentligen är till för just såna förpackningar, när deras 4:e generationens migrationsmammor sitter uppraddade på parkbänken och snackar och snackar och sen, när de försvinner hem med sina telingar, ser det runt parkbänken ut ,som om en sopcontainer exploderat ? Kom inte och snacka om tolerans, multi-kulti och hela köret – ÄVEN JAG ÄR INVANDRARE!!! – och ta mig fan, inte slänger jag allt runt omkring mig!! Inväntar nu min första shit-storm!!

 

 

2 reaktion på “Säsongstart och säsongjakt..

 1. sirkka

  Du är duktig! Ja varför kastar man bara skräp omkring sig?! Bristande uppfostran givetvis. Vi svenskar kastar inte sopor i naturen eller omkring oss. Gjorde inte i a f. Men det har blivit sämre även i Sverige. Ungarna behöver lära sig samt en gång i veckan plocka skräp.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack Sirkka – roligt om du gillar vad jag skriver! Jo jag har förstått att även vi svenskar inte är perfekta men att så helt utan hämningar lämna sitt skräp det överstiger mitt förstånd.. Jag fattar inte att de inte SJÄLVA tycker det är illa.. men jag fortsätter min kamp mot kvarnarna..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.