Så tråkig att klockorna stannar..

Så skulle jag kunna beskriva hur jag känner mig just nu. Uppryckning? Mycket motsträvigt..  Men ack vad skönt det ändå  känns att sitta här i mjuka soffan och bara vara riktigt skittråkig. Nu har jag i alla fall ursäkten att jag varit rätt så ordentligt sjuk och fortfarande går på reserven men nä, nu är det ändå uppryckning som gäller. Det är nyårsafton och iddes inte ens bestämma mig för att köpa något extra gott. Dessutom visar vågen efter julen på tendens uppåt och av erfarenhet vet jag, att det gäller att mota Olle i grind.  Vaddå nyårafton? Kan ju vara det vicken dag som helst egentligen. Och nyårslöften? Nä, dem skippade jag med skilsmässan för nu för tiden förväntar sig ingen äkta make en förbättrad, förnyad och renoverad Cecilia – tack och lov – och passar det inte så skit i mig..  Välkommen 2017! Vi ska nog fixa varandra i alla fall. Gott nytt år på er alla!  Och tack mina trogna läsare!

Bild: Sophie Herken

 

14 reaktion på “Så tråkig att klockorna stannar..

 1. Sophie

  Gott nytt 2017 på Dig min lillasyster!! Som ger mig så mycket glädje o styrka!!
  Om vi sover eller inte i natt är ju egal..nytt år kan man fira när som helst!
  Kram från mig

  Svara
 2. carl Inge Wadström

  Käraste Cecilia! Gm mig önskar vi alla i Sthlm dig också det allra bästa för 2017. Att solen ska skina i Berlin, gatorna lagas och sopgubbarna tömmas i tid..

  Och man vet ju aldrig. Kanske står drömprinsen å väntar nånstans på Kurfurstendamm? Du är ett kap för den som är ledig…

  Själv har jag just inmundigat ett stycke lutfisk m himmalaugad skaunsk sinnap, ärtor , potäter och ett par cl Aalborgs aquavit
  Stor stor kram hursomhelst får du i alla fall från vännen på Karlaplan!
  😀😆😃😂 osv Carl Inge

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack kära Carl Inge för goda önskningar. Tackar och tar emot för skinande sol, lagade gator och trevliga sopgubbar. Och det där med drömprinsen – du, det har jag gett upp. Men trevligt att en person i Stockholm tydligen tycker att jag skulle kunna gå an.. Och lutfisken – Sophie försökte när jag var hemma sist, men nä, inte min avdelning. Tack och stor kram tillbaka!

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Oh Maria – det låter perfekt! Brukar köra på den linjen också men har liksom tappat farten under hösten men med din hjälp ska tanten komma upp på benen igen..

   Svara
   1. Maria

    Tillsammans fixar vi det! 🙂
    Tills dess, gör som jag. Kör på LCHF-dieten. Den som skall uttydas: Lite Choklad Hjälper Faktiskt, eller nu i Nyårstider: Lite Champagne Hjälper Faktiskt. 😉

    Ses nästa år!!

    Svara
 3. carl Inge Wadström

  Ja det var inte mkt som passade….
  Kanske lite sniglar i vitlökssmör eller grodlår istället? Annars får det bli det som din syster äääälskar, dvs ostron.
  Har hon talat om hur fint hon hjälpte mig med julklappar till mitt barnbarn?
  Annars ksn jag skryta över henne. Rätt storlek o rätt design. Inget som behövde bytas. Kram jgen på dig o må så gott!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack Kerstin – ska leta rätt på järnet och se var jag la det.. allt gott för Dig också och vi ses!

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja Lena, du har så rätt, så säger jag med, det kunde vara nytt år varje dag så nu är klockan 6 på morgonen i Berlin och jag spottar i händerna och säger okey, nu rivstartar vi igen.. Kram

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.