Om att INTE ha sex på en tågtoalett

Förr i världen i alla fall var det med på varje Bucket List att ha sex på flyg/ tågtoaletter. Jag har liksom inte förstått njutningen i det – men har ju också missat det, så jag kan väl inte uttala mig – för jag tycker dessa eländigt, illaluktande, kvava små och snubbiga utrymmen mestadels är superäckliga. Men jag är kanske lite petig också.. Okey – vid min ålders höst är sex på en tågtoalett ändå inget att tänka på men jag hade andra – pensionärsanpassade –  äventyr på en sådan.

Var ute och flög igen efter min hjärtkatastrof och var på grund av alla mina krämpor, som jag lyckats samla på mig, så var jag utrustad med  stödstrumpor ända upp – inte såna där små fjantar som bara går till knäna, nä äääända upp. Smala, trånga fanskap. De kloka herrarna och damerna  i vitt har förmanat mig – ALDRIG glömma dessa, om jag vill överleva flyget. Och för att man inte skulle se hemskheterna, så tog jag på mig ett par långbyxor. KLART FEL!

Nedkommen till Moder Jord igen satt jag sedan några timmar på ett österrikiskt tåg och det kliade och kliade och tänkte att, nä, nu måste det bli slut på tortyren och klev in på toaletten. Ca. 1 (en!) kvadratmeter och på den kvadratmetern finns även toan och handfatet. Fattas bara lianen, som man måste hänga sig i för att få plats. Där stod jag nu och balanserade på ett ben (vilket bara det i min ålder inte är så lätt som en plätt) och försökte kliva ur byxbenet och samtidigt rädda det från att sen trilla ner på golvet, som inte längre var så där toppen, och samtidigt hålla fast mig lite för det är slingriga linjer där i bergen. Sen gällde det att fortsätta att balansera stående på ett ben– för ville inte sätta mig på toan, som inte heller var så där jättekul längre – och försöka dra av stödstrumpan. Det hade i alla fall inte hjälpt, om jag satt mig, för det fanns ingen chans på att sträcka ut benet rakt en gång. Ni som haft en sådan stödstrumpa vet att de SITTER SOM GJUTNA. Slit och dra och balansera och plötsligt – pang – släpper eländet taget.. Lyckades. Sen in i byxbenet igen och samma procedur igen med andra benet.

Svetten lackade men ut steg en lycklig pangis utan stödstrumpor, som kliade som tusan.

Bild mathiasener/fotolia

 

 

4 reaktion på “Om att INTE ha sex på en tågtoalett

  1. Maria

    Not all heroes wear capes….. 😜😊
    Upplevt liknande situationer när jag tvingats byta från civil klädsel till arbetsdito i trånga utrymmen….

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.