Olika världsligheter..

Idag i bröllopstider går jag här och dammsuger min lilla lägenhet (har lärt mig att det är en lägenhet, INTE en våning..) och tänker på Sofia och Carl Philip och vad de gör nu, när de ska gifta sig idag. Hur mycket av det världsliga har de att pyssla med?

ponyhofl

Minns sista gången jag gifte mig (förresten samma datum som idag.. ack ja.. ) – då hade jag sjå med att planera och handla och ta hand om de nya ”halvsyskonen”, som träffades första gången och som hade klara åsikter om min mans och mitt beslut att gifta oss och om de nya halvsyskonen, som de inte själva valt. Jag kände mig som en amöba, som flöt runt och ropade ”Harmoni, harmoni, harmoni”. Jag hade också gärna velat ha ett färdigt kalas, glädjas över lyckliga människor som verkligen unnade en lyckan och för att gå över till det världsliga igen – inte veta hur man beter sig i ett snabbköp eller var dammsugaren och fönsterputsmedlet står. Jag unnar det unga paret allt gott av hela hjärtat – undrar bara hur det är att leva så? Fast så där lite, lite avundsjuk kan jag faktiskt bli. Dessutom är de så hjärtans skärande unga, vackra och lyckliga att det rör mig till tårar – nästan..

 

ps. nu har jag sett bröllopet på tv och det var så vackert och som det sig bör – var jag rörd till tårar.. Lycka till raringar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.