Nu vet jag vad som gick fel i mitt liv..

Nu vet vad som gick fel här i mitt liv! Har klart  ingen vinnarskalle!! Satt i morse på träningscykeln – så där lite lagom halvsvettigt – på McFit och iakttog en man (med mucleshirt och massa muskler, som sig bör..) , som slet med en skivstång. Han pustade, svettades, stönade, stånkade och hävde och hävde  matthiasener och ack, det såg klart inte skönt ut för ryggen – och när nästa skiva kom på stången blidde det för mycket – MEN inte gav han upp för det inte.. Inga ledsamheter här inte.. Vid 111:e försöket lyckades han häva upp eländet – som sen dunsade ner på golvet. Tur att ingen liten fot var i vägen.. Och jag? Tar det emot och blir för jobbigt? Icke säger Nicke att jag skulle slita och försöka och försöka tills det går.. Nej, går det inte så går det inte, basta.. Livet har sina begränsningar.. Det där med Vinnarskalle som man säger – va e de för nåt??

Bild Matthias Enter/Fotolia

2 reaktion på “Nu vet jag vad som gick fel i mitt liv..

    1. c s Inläggsförfattare

      Gulle dig – får väl trösta mig med den – fast jag är ändå inte så särskilt sorgsen av mig.. Tar det med en klackspark..

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.