Nöjd och lycklig!

 

LoveBild Sophie Herken

Igår blev jag avtackad som ordförande för SWEA Berlin. För mig var det en så gripande tillställning att jag nästan inte kunde sova sen på natten. Inte gripande för att jag avgick, utan för det jag fick uppleva. Ja, jag vet, när såna avgår, så säger man en massa tjusigheter och dem ska man inte tro ett skvatt på. Bla-bla-bla.. Men något gjorde att jag – skeptikern – började tro på, att det jag gjort verkligen setts och uppskattats och varit okey. Och kanske inte bara för att inte någon annan varit dum nog för att göra (häst)jobbet? Jag, som genom två äkta män till slut lyckats tro på vad de två tutat i mig, ”att du kan inget, du e inget”. Okey e klart – e man professor så är man ju klokare än alla andra.. Särskilt än Cecilia, som handlar först och tänker sen. Nu sitter jag här och pyser i min nya malliga självkänsla! Tack mina SWEA-tjejer – snyggt jobbat!!

4 reaktion på “Nöjd och lycklig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.