När havet blev stumt..

IMG_3853

Var på min efterlängtade „semester“ (ja jisses, får en pensionär egentligen också säga att den har semester?? Man har ju semester varje dag – kan man ju tycka.. ) på Mallorca. Hotellet låg precis vid strandkanten (ingen bred och fet motorväg mellan oss och havet.. puh..) och rummet vätte till det underbara Medelhavet (hade tur som en bofink –  slapp rum till parkeringsplatsen). Redan tanken på att somna in till ljudet av vågorna gjorde mig lycklig. Sängdags – ut med hörapparaterna – och sjönk ner i de ljuvligt stärkta hotellakanen och den mjuka kudden, balkongdörren vidöppen och NU – NU skulle det njutas vågskvalp. Och vad hände? Dödstyst! Upptäckte nu för första gången : Utan hörapparater – inget ljuvt vågskvalp.. Kändes som i en film, där man glömt sätta på ljudet. Våg efter våg och allt så tyst, så tyst..

 

2 reaktion på “När havet blev stumt..

 1. Arne Dahlberg

  Då jag är hörselskadad sedan födseln så har jag lärt mig att lägga rätt öra till. Så jag kan höra andra människor.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Jo Arne, jag börjar bli bra på det också men när havsbruset varken vill till sig till höger eller vänster..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.