Nä, nu får det verkligen vara slut med juleriet!

Nä, nu får det verkligen vara slut med juleriet! Vill inte höra Juloratoriet en enda gång till, inte ens det av Saint Saens (och det är det allra vackraste som finns)! Det är inget fel på mig, inget har gått snett – men är julfylld upp till hårrötterna och nu rinner det snart över, tror jag. Julafton var jättefin – hos älskad familj. Lovar – är inte socialt, empatiskt störd (tror jag inte iaf och fråga inte min före detta, han har nog en annan åsikt..).

blommorwaldermardJag vill i varje millimeter av min kropp känna den där minuten, som gör dagen längre nu. Vill känna att vi går mot vår och sommar och ljuset. Vill ta in tulpaner, krispiga och vackra. Så befrielsen kom -tjoflöjt,  julsakerna åkte ner i källaren på julaftonsnatten – och det kändes alldeles utmärkt.. Och återigen – så skönt att kunna göra som jag själv vill – ingen som har åsikter..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.