Mitt privata lilla lyckorus..

rödväggwerenzhain

Vet du vad ett lyckorus är? Nä, inte alla-hjärtans-dags-kör. Jag befinner mig nämligen i ett lyckorus just nu. Det bubblar och pirrar av glädje i kroppen, nästan som när jag en gång för länge sedan var kär. Jag har fått chansen att vara med på en skrivarkurs med den ena av mina absoluta topfavoriter (den andra var Bodil Malmsten – kära, kloka, roliga Bodil – jag saknar dig!). Denna favvo-kvinna har jag följt i många år och hon har skrivit sig in i mitt hjärta och min själ – för all evighet. Där har hon ett stort rum..

fönsterwerenzhain

Det hela sker i sommar i ett privat, mysigt, typiskt franskt hus i en liten by i Frankrike där vi 9 kvinns, som brinner för skrivandet, bor och lever ihop. Okey om vi är bra eller inte – so what? Min gudinna har sagt att vi inte ska briljera och för det älskar jag henne och för mycket annat. Så nu blir det slaktfest på alla spargrisar och att suga på ramarna och jag fortsätter att sväva på mitt rosa moln av lycka..

 

8 reaktion på “Mitt privata lilla lyckorus..

  1. c s Inläggsförfattare

   Ja helt underbart och stämmer – modigt… snart kommer eftertankens kranka blekhet.. tänk om jag inte platsar, inte är bra nog…

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja nu slänger jag mig ut i äventyret och sen kommer väl eftertankens kranka blekhet… men än så länge bara lycka!

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack rara du — men bara att få vara i närheten av denna skrivande person är en njutning tror jag.. och visst kan jag lära mig en massa….

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.