Mitt främmande jag

Jag beslutar mig för att IDAG är DAGEN när jag börja cykla lite igen. 3-månaders-förbudet är över och på väg ner till min kära gamla cykel – har varje morgon från fönstret kollat att den finns kvar, att ingen har bestämt sig för att (återigen)  ta med sadeln eller annat– kommer tanken ”Cykeln har ett lås (logiskt – annars skulle den vara borta för länge sen). Alltså måste jag låsa upp det. Hur funkar det? Vad är det för nyckel till det?”  Hittar efter ett tag en liten nyckel, som inte passar någonstans,  på nyckelknippan, och låser upp. För mig en helt främmande tanke: Jag vet inte hur jag låser upp cykeln! En mycket obehaglig känsla av att något hänt i mitt huvud och att det tydligen inte längre helt och hållet är mitt. Någon har tagit bort något där inne i huvudet. Snälla, ge mig det tillbaka!! Allt!!

2 reaktion på “Mitt främmande jag

 1. Arne Dahlberg

  Du hade tur som hittade din cykel, min var borta. har stått i källaren sedan i höstas. Tänkte ta fram i helgen, endast framhjulet var kvar men utan däck. Nu blir det att jaga en bättre begagnad Men det är fel tid att köpa nu, det är många som söker nu inför sommaren

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Oh vilket elände! Har från mitt fönster kastat det onda ögat på alla som verkat det miiiinsta intresserade av min cykel.. tycks ha hjälpt..

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*