Min krisdag

grenzalle2Idag är det min personliga KRISDAG!!! Du vet en sån där, då allt skiter sig. Var och köpte schampo och sånt som hen behöver och la ner förpackningarna i ryggan. Man ska ju inte använda så mycket plastpåsar, eller? Vill inte sabba isflaken för isbjörnarna. HUR DUM FÅR MAN VARA?!? Väl hemma – i ryggan en enda grisig sörja av schampo – allt blandat med plånbok, pass, körkort, läppstift, nycklar, telefon, bankkort. Och gissa – ju mer jag försökte tvätta bort skiten- desto mera löddrade den.. Toppenschampo med 100% löddergaranti. Okey, blir det inte värre ska jag väl knipa käft..

6 reaktion på “Min krisdag

 1. Sophie

  Ja hur återkopplar man till sådant?? En onyxdag … skulle Lotta på Bråkmakargatan säga…
  Men nu har du fått en välschamponerad o kanske lite ondulerad ryggsäck.. :)). kram på dej!

  Svara
 2. Lena i Wales

  Oh, fy vilken röra! och vilket klet! Men du skriver så roligt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Gråta över hur besvärligt du fick det, men skratta åt sättet du tog det på.
  Hoppas idag blir bättre!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Allt är relativt Lena.. och dessutom var det ett skitdåligt shampoo som gjorde att håret blev som strå så jag fick slänga bort det…ja, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta men vi bestämmer oss för skratta tycker jag :-))

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.