Min balkong lever igen– hurra!

vårblommor

Första solstrålarna och jag ut och skrubbar balkongen. Nyårssmällar/bombrester (ja jisses, det lät som så på nyårsnatten i alla fall) – tack Du Där Uppe för att inte min balkong brann som en grannes –, fågelskit – bort, bort med allt. Definitivt slut med att använda balkongen till en extra skrubb. Blomknoppar i lådorna – välkomna raringar! Solstrålarna värmer – oh, det finns kanske ett liv efter vintern i år också?? Hur var det som det var egentligen – jag tror det var underbart.. Min längtan efter sommar och ljus blir bara större och intensivare ju äldre jag blir.. Men det kanske hör till livets gång?

bild Jeanette Dietl/fotolia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.