Men var var det som jag gick och la mitt komma-ihåg??

Skrev snygg lapp på vad jag skulle handla. Tog till och med mig lappen – mestadels glömmer jag den hemma! Cyklar iväg och handlar och på hemvägen slår det mig PANG BOM att jag glömde det viktigaste, det som var anledningen att jag åkte iväg. Hur i helsicke är min hjärna funtad när jag inte ens kan komma ihåg, vad det var som var så viktigt och som jag skulle handla, i kanske en fjuttig liten timme?? Lobotomerad? Blir bara såååå trött på mig själv.. Vi ska inte tala om hur många gånger jag suttit i tunnelbanan och tänkt, ”Stängde jag av spisen??!!?? Ska jag åka hem igen??” Och inte hjälper alla minneslappar.. Men okey, än så vet jag vad jag heter och var jag bor, alltid något…

2 reaktion på “Men var var det som jag gick och la mitt komma-ihåg??

 1. Nafiz

  Roligt! Du är inte ensam om att göra den typen av misstag. Har hänt mig flera gånger. Ibland händer det att jag ska kombinera två aktiviteter, och glömmer den ena. Det händer oss alla! Man får helt enkelt skratta och tänka att det är positivt med lite extra promenad.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ack, ack, ack, ja det känner jag också så väl igen. Men blir bara så förbannad på mig själv när jag hispar till det…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.