Människor kommer, människor går..

Det finns människor, som man möter medan man helt enkelt är upptagen med att leva för fullt och som bara dimper ner rätt in i ens hjärta och som man sen inte vill släppa ut där längre. Sitt kvar där inne bland mina andra kära, jag stänger dörren om dig, för jag vill alltid ha dig också där inne i mitt hjärta! Men ack, icke säger Nicke, livet är inte så… Vi möts och vi skiljs åt. Visst, det finns epost, twitter, whatsApp, skype och vad vet jag, men jag vill ha den där personen livs levande och vid behov kunna krama om den. Att krama skype och whatsApp är liksom inte samma sak. Men man – nä, min psykolog sa att jag ska sluta säga ”man” och modigt säga JAG istället – ok, JAG har lärt mig, att människor kommer, människor går, aldrig tiden stilla står.  Farväl M och tack för den tid jag fick med dig..

4 reaktion på “Människor kommer, människor går..

 1. Jonna

  Åh vad jag vet vad du menar… förlorade precis en kär vän (en vars namn också började på M- jävla döden!)
  I och med flyttar mellan sverige och tyskland så har jag lärt mig att man får vara rädd om de där få som man har som hängt med i alla svängar… Vissa kommer och går och man får njuta av den tiden man har, andra kommer för att stanna i ens liv. Stor kram- avsked (när man själv inte vill) är sorgligt, oavsett om Döden, flytt eller annat är orsaken… <3

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja Jonna, skönt att höra att vi är flera. Jag försöker lära mig att ta vara på vissa och njuta av dem – men sen är det svårt när de går vidare..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.