Makrillfilé på burk mot 80 döda?

blommorwaldemarc

Absurt, inte sant? Jag sitter och slötittar på facebook och ser ett inslag från det fruktansvärda attentatet igår i Nice. Men innan det börjar måste jag se en käck hemmafru (ja, tro´t om du vill men såna finns här i Tyskland fortfarande) lovprisa de goda grillade makrillfiléerna på burk. Sen övergår vi snabbt till 80 döda och många svårt skadade och bilder jag knappt inte ens mäktar se.  PANG på rödbetan – makrillfilé mot 80 döda? Snälla Facebook – jag vet, allt går maskinellt till i cybervärlden men finns det ingen människa som kan kolla såna sammanhang? Min blom-/sorgebild för alla offren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.