Livet ler igen!

Tillbaka i livet igen – ja okey, så farligt var det kanske inte, men det räckte för min del – nya undersökningar säger, att det kanske inte är så risigt som man trodde. Jag hoppar på och anammar genast  den nya läkarens prognos – think positiv!! – och nu skiter jag i alla värden och annat, livet ska levas! Det blir ett ordentligt glas rödvin ikväll – på min försiktiga P2060007frågan (man vill ju inte verka alkoholiserad tant.. ) om det överhuvudtaget är opportunt med ett sådant, tyckte den snälla och förstående läkaren, att det till och med är rekommendabelt. Det åtföljs genast!! Sånt behöver man inte säga två gånger till mig. Mitt inre – nä, jag menar inte det själsliga – det är som det är – utan mitt innanmäte så att säga – får ta mig fanken rycka upp sig och räcka till kanske 10 år till. Sträck på er alla celler och muskler och vad annat man har och go for it!

2 reaktion på “Livet ler igen!

 1. Sophie

  Ooh, vad jag skulle vilja sitta med Dig o fira o dricka ett glas av Dina goda Badiska viner,som jag aldrig får här!!
  Så härligt roligt!!! Nu stånkar vi vidare älskade Syster!!
  Njut av detta glada besked!!
  Sophie

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.