Lite från en dystergök..

barista

 

Igår hade vi i kyrkorådet sammanträde och medan lindarna blommar och får mig att bli sanslös av dess underbara doft, pippijoglarna kvittrar i kapp tills de blir hesa, planerade vi höstens högmässor och sånt elände som lucia och julfirande. Chocken slog till – vad då? Inte kan vi väl sitta och planera jul NU???? Nu när sommaren inte ens fått ändan ur vagnen , nu när vi vill glömma höst, kyla, grått, yllebyxor och vantar. VILL INTE!!!! Vill inte ens tänka på att det kanske – om ryssarna inte rustar ihjäl oss med sina kärnvapen och EU inte går under med den grekiska flaggan i topp – blir jul och mörkt och kallt igen..

Snälla Du som fixar och donar där uppe – kan vi inte slippa höst och vinter i år?? Bara för en gångs skull… Snälla….

Ps. Ska dystergöken vara lite extra taskig? Från och med i morgon blir dagarna kortare igen.. Hjälp!!!

4 reaktion på “Lite från en dystergök..

 1. Monika raupach

  Vi ses på kudamm nästa vecka eller hur? Från England skickar jag dig en sommardag som vi inte förväntade oss. Där ser du, so far so good.
  Lol Monika tillika grandma

  Svara
  1. CeciliAdmin

   Ja än sker under – även i England är det sommar.. Nej, vi ses tyvärr inte för jag är på festivitet och svänger dansbenet nästa fredag..

   Svara
 2. Sophie

  Käraste Dysterkvist!
  En midsommarafton i Stockholm som denna..med jämngrå himmel, regn fram till nu sen eftermiddag..då kan man hänfalla till depressiva tankar.. MEN vi har många högsommardagar framför oss!! Garanterat! Intressanta Sommarpratare på SvR 1!! Pilande svalor i skyn längs Fridhemsgatan. Jag kan ännu gå ner o sätta mig med boken på bryggan.
  Fortfarande med minnet av härliga Berlindagar med Ida o Dig! O så kommer Du mitt i flytten till Näsby Park! I need you!!! O längtar efter Dig!
  Det blir en sommar att minnas!!
  Snart så…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.