Same procedure as last year? Same procedure as every year!

Idag, torsdag den 31 augusti – ja AUGUSTI – har en discounter hela berg av julsaker, pepparkakor, dominosteine och allt som man ska stoppa i sig till julen. Julen är om TRE månader!! Herre min Skapare – är det absolut nödvändigt att börja nu i augusti när det är 30 grader ute och vi inte alls ens vill tänka på vad som komma skall och den långa tröstlösa novembertiden innan julen är där och vi kan börja tänka framåt igen.. Vi kunde kanske ta och klämma in påskgodiset på en gång??

5 reaktion på “Same procedure as last year? Same procedure as every year!

 1. Sophie

  Ja det var till att vara förutseende!! Hua Hua…
  Råder dig till att blunda, eller ta på solglasögonen just där o istället ta sikte på något mer säsongsadekvat..:))

  Svara
 2. Annelie

  självklart är det nödvändigt 😉 tänk vilken kalabalik som skulle uppstå om inte tyskarna skulle få chansen att börja hamstra sina älskade marzipanpotäter i godan tid!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Hej Annelie, var ÄR du?? Får jag bara inte dina inlägg eller vad är det? Saknar dina inlägg!!!!

   Svara
   1. Annelie Blixt

    Hej!!!!! Jodå, jag bloggar och står i. Dock så måste det ha skett någonting när jag uppdaterade bloggen, så att de som prenumererade på den inte mer fick mail när jag skrev något nytt. Så in och kika! 😀 men ja, ny börjar jag väl att se ljuset i tunneln, dessa små rackare (barnen) har minst sagt sugit ut precis all energi ur mig, och lägg på lite förkylningar på det, så är man inte kaxig… men jag mailar dig under dagen! Vill ses!!!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.