Käraste sopbolaget!

fotolia_125811197_sJag gillar er verkligen. Ni har varit toppen, när det gällde att stå mig bi i sopkriget med min granne/angivaren/skvallerbyttan men jag bara undrar.. varför i hela fridens namn måste ni köra runt med borstvagnen på morgonen när det är beckmörkt ute? Åkey, den har  lampor, det vet jag,  men den som kör ser ju bara det, som ligger rakt framför honom, allt annat ligger kvar. Inga småsvängar till höger eller vänster. Och de där småsvängarna behövs här.  Åkey, ni måste sysselsätta personalen även på vintern, när det är beckmörkt ute, men kan de inte sortera soppåsar, sopborstar eller göra annat mysjobb? Jag menar bara, att eftersom Berlin balanserar på ruinens brant och vi måste vara tacksamma för varje borstvagnstur i vårt sunkiga  bostadsområde så skulle vi bara vara så tacksamma om det åtminstone ”lönade” sig..

Bild ghazii/fotolia

6 reaktion på “Käraste sopbolaget!

 1. carl Inge Wadström

  Men kära Cecilia! Du har förmånen att bo i en av dom mest intressanta städerna i världen!!! Lova mig att du, när vi går över till 2017, söker och berättar om dom positiva saker du ser varje dag…..

  Annars får du komma till Sthlm och bli preparerad med fina intryck. Kommer du idag så får du bl a se en ljusblå himmel. Andas klar luft. Se gamla fartyg liggande vid Strandvägen. Åsså kan du passa på och hälsa på din trevliga syster. Ja allt det får du i vår vackra huvudstad!!!😃

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Oh Carl Inge, har väl blivit hemmablind och ser inte tjusigheten med den här staden just nu i alla fall.. Ja, jag kommer så fort som läkarna låter mig flyga igen. Här är det ta mig fan, grått, regnigt och trist och jag är allmänt gnällig. Kommer gärna och hälsar på min synnerligen trevliga syster och får lite positiva vibbar!!

   Svara
 2. Christina Engelke

  En tysk går aldrig efter beoven utan efter PRINCIPEN. Arbetarna ska jobba kl. 06.30, punkt. Samma sak i Lübeck.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.