Kaosdag..

livet

I morse på väg till gymmet tappade jag hela min nyckelknippa. Står där utanför gymmet för att låsa cykeln och nästan framme bland allt skrotet jag ska lyfta och famlar i fickan och letar och INGA NYCKLARl! Kris!! Cyklar hem igen, trampar så det glöder i kedjan, kanske, kanske har jag tur som en bofink och nyckelknippan ligger där fortfarande. Det var ju också okristligt tidigt och vem är redan då på väg?

panikHar lagt den i kappfickan men kanske ”kört fel och utanför fickan” och tappat den och med 72 år hör pensionären lite visset, så jag hörde väl inte när den damp i backen.  Men klart som korvspad – ingen nyckelknippa! Sände en liten bön upp till min nya kompis Gud men ok, förstår, såna petitesser kan han inte fixa.  Och tappade nyckelknippan nästan utanför porten, så det kändes lite otryggt. Vem vet,  hur fiffig den är, som hittat den.. Alltså organisera reservnycklar hos dottern, in och börja trolla fram nya nycklar och cylindrar.. Skönt att man inte behöver byta hela dörren, hade kostat ännu mera.. Har nu nästan alla, frånsett nyckeln till brevlådan. Och allt kostar multum.. STÖÖN… Vet du vad cylindrar kostar? Oh vad jag hade kunnat shoppa loss på Zara för de pengarna.. Nähä! .. suck.. Och nu är jag totalt nyckelfixerad och håller ständigt på och kollar om nycklarna ligger i kappfickan..

3 reaktion på “Kaosdag..

 1. Kersti Mellberg

  Jag har nycklarna i ett band som är fastsatt i hällorna på jeansen. Ångesten att tappa är alltför stor. Schliessanlage i huset och på gamla jobbet har eldat på under tapporon. Stackars du!

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja kloka du… men som du vet kör jag ibland med kjol och då är det kört med hällor.. och har vant mig vid att inte ha nycklarna i väskan om utifall någon skulle knycka den så vet den i alla fall inte var jag bor.. ack ja, vart jag mig i världen vänder…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.