Jag skäms över mig själv

Ibland kan jag bli lite orolig över mitt inre empatiska tillstånd. Hur kan jag bara sitta och äta frukost och njuta av vårmorgonen och samtidigt i radion höra, att i natt , bara i natt, har cirka 900 personer drunknat vid ett flyktförsök med båt från Afrika.. och fortsätta att njuta av vårmorgonen..  Hur förråad har jag blivit? En suck över deras öde och sen till nästa nyhet.. Jag skäms över mig själv.. Förlåt mig..

 

tulpeliten

 

3 reaktion på “Jag skäms över mig själv

  1. Anne Herter

    Du är inte ensam med dina känslor Cecilia, jag känner just så! Och det värsta är att vi kan ingenting göra.

    Hälsningar från Anne

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.