Ikea-drama akt 1-11

Akt 1:   Ta sig genom öken-stek-heta Berlin (och Berlin är stort..) till Lichtenberg med spårvagn utan  AC till min närmaste Ikea och beställa en soffa. Hade gärna gjort det online men när man vill   beställa avhämtning och sånt av den gamla soffa, ja si, då går det inte. Snälla Ikea, lever ni       kvar på stenåldern?

Akt 2:     Oh toppen – leverans redan om 3 dagar!

Akt 3:      Oh, de kommer mellan klockan 7-21! Tja, något annat har man ju inte att göra men   ett löfte om att de på morgonen ska begränsa tidsfönstret lite.. tackar och niger..

Akt 4:    Stora starka gossar släpar upp oändligt stora kartonger och fyller upp min lilla etta.

Akt 5:  Tack och lov tar de inte först med den gamla soffan..

Akt 6:   SKRUVARNA FATTAS!!!!!!!!! Är det ”Dold kamera” här??

Akt 7:   Gossarna telefonerar med Ikea (obs! som vanlig dödlig kan du inte göra det!! Deras Hot-Line är FAKE!) ) och kartongerna packas ihop igen och ner med det hela igen.

Akt 8:     Försöker ringa till Ikea – GLÖM DET – DET GÅR INTE OCH KAN FÖRORSAKA HJÄRNBLÖDNING

Akt 9: Och vad händer nu???????????

Akt 10:  Genom det stekheta Berlin – som fortfarande är satans stort och spårvagnen har fortfarande ingen AC – till Ikea och har lust att slå ihjäl den stackars medarbetaren – som för övrigt var förtjusande -. Krävde knäkrypning av chefen, som tillkallades, men icke säger Nicke, inte ett ord om att ”vi är hemskt ledsna” utan ”Vad då?!? Vi gör ju vad vi kan!! Käften på dig kärring (tänkte han säkert)

Akt 11:    Hem genom det stekheta Berlin – med skruvarna i handväskan – som fortfarande är lika stort och fortfarande ingen AC – och invänta telefonsamtal idag eller måndag.     Tro´t om du vill att det    kommer att funka, ser mig senast tisdag hysteriskt skrikande på Ikea – fast tröst är att det visst ska bli lite svalare ute..

IKEA JAG HATAR DIG OCH SÄGER ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLDRIG MERA!!!

Bild PhyZick/Fotolia

2 reaktion på “Ikea-drama akt 1-11

 1. Brith-Marie Bylén

  Nämen, fy så trist! Och jag som ÄLSKAR Ikea. Fast jag bor förstås ett stenkast (jag kastar 2 km 😂) från vårt Ikea i Sundsvall och åker i bil med AC dit så en jämförelse med din situation haltar lite får man säga. Servicen är dessutom utmärkt här. Jag köpte ett kök från dem för c:a 7 år sedan och upptäckte efter 4 år en liten förändring i lacken på2 luckor. Ilade så i väg dit innan ev. garanti gått ut och får då veta att det är 25 års garanti, häpp! på kök och garderober. Utan att behöva lämna tillbaka de gamla luckorna (jag visade bara ett foto på dem) så fick jag 2 nya luckor, HEMBURNA till dörren, efter 1-2 veckor. Det är tydligen olika i olika socknar som man brukar säga 😀.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ja, jag brukar älska Ikea men nu har min kärlek satts på ett hårt prov.. och man kan ju inte säga att tyskarna är särskilt servicemindet precis…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.