Igår blev jag myndig..

pionarrangemang

Igår fyllde jag 18 år. Hä? Du som e 71?? Jodå, för 18 år sedan fick jag min – första och förhoppningsvis sista – cancerdiagnos och då förhandlade jag – trodde jag i alla fall – med HONOM där uppe och bad om minst några år till. Och se – jag har nu fått hela 18 år – vilken lycka! Så nu säger jag till DIG där uppe – , TACK och snälla, låt mig få vara kvar här lite till, livet är så underbart.. Ack, ack, människan är aldrig nöjd..

4 reaktion på “Igår blev jag myndig..

 1. Sophie krepp

  Grattis i efterskott!!
  O lika lycklig o glad är jag för alla de åren!! O kommande år tillsammans med dej!!😍😀
  Innerliga lyckönskningskramar sophie

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Kram och tack till älskad syster! Och du borde väl snart fira 17-årsdag, eller hur? Ja Så snabbt ger vi Sticklerflickor inte upp! Nää!!

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack Christina! Ja, jag vet, borde ta en dag ett ögonblick i sänder men har bråttom, bråttom här i livet och njuter!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.