Idag är jag en vissen tulpan..

blommorwaldemarc

Vaknade i morse med luftrör som kändes som rå köttfärs.. och jag som inte ens äter kött och absolut inte köttfärs.. blä… efter sjöar av te med honung (har redan lyckats med att bränna tungan – hur kul är det på skala 0-10??) lyckas jag i alla fall få igång apparaten Cecilia. Tänk att en sån där vanlig liten skitförkylning kan få en att känna sig så döende.. och jag som verkligen är van med andra grejer.. då tänker jag, att drottning Elisabeth never ever- och inte heller Angie för den delen –  skulle låta någon märka något, utan ta sin handväska på armen, sätta på sig hatten och kliva ut i livet – alltså Cecilia, upp med dig och börja dagen!!

4 reaktion på “Idag är jag en vissen tulpan..

  1. Monika raupach

    Hej Cecilia, tänkte igår att vi skulle skåla med ngt men insåg att du var för ”tulpanaktig” och nu är du som en vissen tulpan. Men inte länge och köttfärs bjuder jag inte på. Vi ses när du är en solros, tills dess ”alles wird wieder gut!
    Monika

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.