Hur dum får man/jag vara?

Min lilla morgenutkik från balkongen. Njut och koll om någon ny blomma velat slå ut, kolla hur långt det trädgröna nere på platsen kommit (tyvärr ser jag också hur mycket skräp som samlats under kvällen, men det stör inte det VACKRA just nu). Och VAD DÅ??  Håller några på med att tvätta av glascontainern, som brukar samla oändligt mycket damm och skit? Visst – ett äldre par gnor och gnuggar så det skvätter om det. Kan inte  vara sant! Det  finns flera grannar som engagerar sig?!? Måste ner och hälsa och ta kontakt – ju fler vi är desto bättre. Glad i hågen byter jag morgonrock mot ”normalkläder”, ner och på väg till dem. Då ser jag det – Firma X´s öppna skåpbil, där deras rengöringsattiraljer finns. Så var´e med den saken – inga engagerade grannar.. Hur dum får jag egentligen vara??

Bild Sophie Herken

 

2 reaktion på “Hur dum får man/jag vara?

 1. Arne Dahlberg

  Jag förmodar att du är som dom flesta, vill alltid hoppas på det bästa. Där jag tidigare hade vi rensningsdagar med efterkommande gratis korvgrillning. hur många kom till rensning, en handfull kom. Till grillning senare kom halva kvarteret, alla åt och drack till långt in på kvällen……..

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Men ändå – du har sociala grannar! Alltid något, tyvärr mer än jag kan säga om mina…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.