Fortsättning på Uppryckning nu Vattenfall!

laterne15

Om du inte riktigt vet vad jag gnisslar och gnäller om – titta på inlägget ”Uppryckning nu Vattenfall” (3:dje längre ner) – så blidde det ingen uppryckning på Vattenfall – var vad jag anade – lugn vilar sjön.. Nu har de ältat mitt problem ”trasig gatulykta, skitiga gatulyktor” på både myndigheter och kvinno/feministorganisationer. Man har nämligen ett namn på eländet – det är ett Angstraum, dvs. slags skräckens plats (och det är det, det lovar jag dig!) och för det finns det en extra person, som jobbar med det på myndigheten.  Men hon sitter väl varmt och ljust och skönt där.. Tänk va!

Jag blev inviterad att närvara och framföra mitt gnissel och gnäll men hoppla, de hade missat datumet och sammanträdet redan varit. Jag fick rekommendationen, ”att inte vänta längre än 14 dagar efter felanmälan”. Pah! På min fråga, vad de tänkte sig jag skulle göra efter det har jag inte fått något svar – spränga lykteländet, sparka omkull det, pilla in ett stearinljus?? På mina ilskna brev svarar de inte längre, tycker väl att tanten är allmänt jobbig och på Vattenfall? Jo, där har man nu utökat standardsvaret med att ”De har nu så många exponerade saker på grund av vädret..” Vad då vädret?? De e 6 grader plus, inte en snöflinga så långt ögat når… Tror jag går ut och sparkar mig trött på gatulyktan.. fast det är flera, blir jobbigt.. och gör sen ont i lilla foten… Fan tar bofinken!

rudall30Om du gillar min blogg kan du nu prenumerera på den så att du alltid får ett mejl när jag är på gång igen. Titta till höger på sidan – där kan du anmäla dig och jag lovar – jag ska inte dränka dig i alster..

Undre fotot rudall30/fotolia – den ljusa ljuslyktan är mitt verk..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.