Fortsättning på Ikea-dramat

Akt 12   Det blir lördag och ingen Ikea ringer – fast de lovat… Antingen lördag eller måndag. Okey, inte ge upp hoppet –det kommer en måndag också.. kanske en måndag full av under..

Akt 13   Det blir måndag och ingen Ikea ringer – fast de lovat..

Akt 14   Tisdag och jag åker spårvagn genom hela Berlin till Ikea igen för man kan som vanligt INTE RINGA DIT!!. Den här gången står vädermakterna mig bi och det är normaltemperatur ute. Väl framme ser jag den unge mannen, som man sagt är ”chef” för den avdelningen. Jag ångar dig – nära explosionspunkten – och jo, han minns mig minsann.. Ja kära nån så tvärförbannad som jag var/är lär ingen glömma mig. Innan han blir chef måste han gå på kursen kundmanagement igen. Den har han klart missat. Lugn som en filbunke ringer han lite hit och dit och undrar när de ska leverera. Jag ”GENAST!!”. Han ”Nähä, det går inte”. Mina andra förslag går inte heller och till slut enas vi om nu lördag. I och för sig skit samma men nu är jag så arg så jag VILL HA SOFFAN OCH IKEA PÅ KNÄ…  Hur naiv får man vara?? Dream about it.. När vi till slut enats om lördag och jag får nya papper i handen väntar jag lite uppfordrande på en ursäkt. En pytteliten ursäkt som ”jag är hemskt ledsen för allt besväret..”  Han tittar på mig och säger kallt ”Vare nåt mera??”- INTE ETT ORD OM URSÄKT – INGET!! Ikea jag hatar dig fortfarande!!

Akt 15   Kommer på lördag. Vi får väl se vilka överraskningar Ikea bjuder på den här gången..

6 reaktion på “Fortsättning på Ikea-dramat

  1. c s Inläggsförfattare

   Ja, det är faktiskt ett tyskt drag som jag har svårt för. Håll tummarna för mig i morgon :-))

   Svara
 1. Anna Märta Stenberg

  Har de ingen respekt för äldre välordnade välutbildade damer numera. Eller är det bara i Berlin. Frågan om den unge chefen har en mor eller mormor. Eller om han var ready-made i någon IKEA-fabrik. Respekten försvann kanske med Ingvar.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Oh du tycker jag är en välordnad välutbildad dam? You made my day Anna Märta!!! Ja, får väl sända en tanke till Ingvar..

   Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Gissa vad jag är! Och har varit vansinnig nog att även köpa en ny säng och den ska komma på måndag. Undrar hur det kommer att gå…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.