Förpackningar

Den här lilla eländiga förpackning, som ser lite mesig ut, höll på att driva mig till ett stilla vanvett i morse. Insvetsad i någon slags stenhård hårdplast, tätt, tätt, tätt så man med bästa vilja inte lyckades pilla in en sax och få en början på förpackningsslakten. Måste jag ha en motorsåg för att öppna en leten, sketen förpackning nu för tiden?

7 reaktion på “Förpackningar

 1. Karin R

  Hej,
  Tror inte det är meningen att man skall ”pilla in” kniv eller annat spetsigt föremal i nan springa ;
  det finns inga springor i dessa förpackningar – dom är gjutna …
  Jag tar helt enkelt en sax (som man far ’offra’ till sadana klipp) och klipper 2 sidor av förpackningen ;
  genom bade kartong o plast, samtidigt – mycket effektivt – kan varmt rekommendera den tekniken !
  hälsning fran ett soligt men blasigt Bretagne och
  Karin

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Kära Karin, jag gjorde mitt bästa med saxen för det verkade logiskt men det var som stål.. Blir bara så förbannad!! Hälsningar från ett mitt-i-mellan-Berlin..

   Svara
 2. Arne Dahlberg

  Jag råkade ut för något liknande tidigare i veckan, köper en flaska med soja, tar hem och ska laga mat med soja. skruvkorken är försluten med en tjock plast. försöker skruva upp den nej, sitter som berg, provar att klippa upp plasten, nej för tjock plast. Efter flera försök tar jag fram min kniv. efter mycket gnagande med kniven gav plasten upp. då kunde jag se att det var en c:a 1,5mm tjock plast i förslutningen.
  En person utan verktyg och starka fingrar får inte upp korken kan inte öppna flaskan.
  Ska motorsåg ingå som standard i köksutrustningen numera??

  Svara
 3. lasse

  Hej kära Cecilia,

  Hoppas att Du har det fint och bra, även om Du stöter på ”vissa problem”
  De finurliga kranarna i badrum mm. håller jag till 100% med om..de lösningarna liksom den i regel ouppnåeliga placeringen av toarullen på hcp. toaletter…
  Till dessa finns inga logiska förklaringar, bara dumma lösningar helt enkelt !
  Vad gäller förpackningarna, de får Du tyvärr leva med, att de nuförtiden är inbrottssäkra beror på att de är gjorda för att vara det.
  Klåfingriga medborgare, eller snarare tjuvar plockar gärna varorna ur förpackningarna , för att de sedan skall hamna i någon väska eller ficka…allt för att inte kunna bli anklagad för stöld…
  Så , inhandla väl lämpade verktyg… även de är hårt inplastade ,tyvärr, men butiken hjälper gärna en charmerande trevlig dam. (smile)
  Kram

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Kära du, jag märker, problemen är gränsöverskridande och det där med charmerande dam gick kanske hem för 30 år sen.. nu är det mera ”flytta på dig kärring” som gäller.. Det stämmer det där med hcp toaletterna. Ibland undrar jag hur de stackarna ska lyckas ta sig till toarullen..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.