Flugmördare

Egentligen är jag en rätt trist, ordentlig person. Gillar att det är snyggt omkring mig – mina ögon vill ha harmoni och gillar inte en singel-strumpa där, smulor här osv.  Gillar ordning och reda och löning på fredag. Fastän jag bor mitt inne i smeten i Berlin har jag förvånansvärt mycket flugor här – nä, tror inte det är på grund av bristande hygien för jag är rätt ocoolt – ordentlig, faktiskt.. – och den feta, satans flugan surrar  hela tiden irriterande runt och landar äntligen utmattad och majestätiskt  på min IKEA-soffas armstöd. Hämtar flugsmällan – alltid redo på en fast plats för att ständigt vara omedelbart beredd att MÖRDA –  och TJONG dänger jag till och tar livet av den. Djurvänner – ta´t lugnt va..  Men om det var slaget eller det jättestora dammolnet, som exploderade ur min soffa, som tog livet av den vet jag inte. I vicket fall som helst, fluga död och fram med dammsugaren.. Kära nån, aldrig har jag tänkt på att dammsuga soffans armstöd, så nu tog jag snabbt livet av 6 års dammansamling.

4 reaktion på “Flugmördare

 1. Arne Dahlberg

  Det är helt rätt, jag har lyckligtvis inga flugor inne, Men utanför runt balkongen. Kan tänka mig att dom sitter där och solar sig mot väggen. Hoppas att din jakt lycka håller i sig -:))

  Svara
 2. Maria

  Hade en gång en elektrisk flugsmälla. Såg ut som ett tennisracket med svag ström i trådarna.
  Efter ett tag blev vi ganska duktiga på att fånga flugorna i luften.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Jo har hört talas om sådana nymodigheter men hade jag inte swoschat flugan på armstödet hade jag aldrig upptäckt att armstödet var en första klassens dammgrotta! Skönt när elände kan vara positivt.. Skön söndag på dig!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.