EU-Systemkollision

Trodde att det mesta inom EU skulle ha nivellerats men icke säger Nicke.. Det där med olika pärmar och hålslagning – har  förstått att det tydligen skulle innebära en total ansiktsförlust om man anpassade sig. So what?

Men även med kuddformat har vi lärt oss att  världen är olika. Tyskarna gillar bamsiga 60×60 kuddar och örngotten anpassade till dessa monster. Vi i Sverige gillar lite mindre och småmysigare,  men IKEA är väl inte den, som är småsint, utan nu finns även örngott i alla storlekar här.

Skulle skaffa mig nya gardiner och köpte dem från IKEA. De är så underbart färdigsydda och lilla hen måste inte skyffla fram symaskinen från längst där inne i skåpet bakom vinterstövlarna, men tro inte att de tyska upphängningssystemen funkar med de svenska! Men som gammal scout har jag nu lyckats kombinera tyska och svenska upphängningssystemet och fått upp dem och gjort min egen lilla EU-konformitet. Lycka!

2 reaktion på “EU-Systemkollision

 1. Sophie Krepp

  Tjosan så bra för dig!! Även här på ön krävde Ikeastången sina speciella Ikea-krokar..så det var bara att ge sig iväg och införskaffa dylika.
  Med följd att jag kom hem med andra ”bra-ha-saker”…
  Så blir det..

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Ack ja, det är det Ikea lever av… egentligen skulle jag bara ha det eller det och varför kommer jag sen hem med en stor plastväska???

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.