En-ser-för-djävlig-ut-dag

 

Har en sån där „Ser-för-djävlig-ut-dag”.  För att kolla om jag verkligen ser så risig ut, tog jag en selfie. GÖR DET ALDRIG I SÅDANA FALL!!  Eller ta med en sån där jättelång pinne, så avståndet blir större. När jag tittar på mig själv i spegeln ser jag visserligen rynkor och som jag tycker en normal äldre människa. När jag tar en selfie är jag en enda satans rynkorgie… Jag ser ut som ett magert russin tycker jag.  Varför ser jag mig själv i spegeln på ett helt annat sätt än vad jag ser på en Selfie – in real life så att säga? Sitter det ett hjärnfilter där uppe och säger ”Släpp inte fram den äkta bilden” och skonar mig?. Oh fasa och ute är det antagligen den sista underbara höstdagen och jag sitter inne och gnatar rynkor.. Och kom inte med att rynkor är vackra! Eventuella artiga protester accepteras inte – Jag ser vad jag ser!!

Bild: Sophie Herken

4 reaktion på “En-ser-för-djävlig-ut-dag

 1. Sophie

  Nä det stämmer! Selfies är förödande! ! Där ska man aldrig hoppas på något uppbyggande eller förbarmande! Hur många man än försöker sig på..eller hur man än rättar till dragen!
  Annars invänder jag med det strängaste..att du ser så bra o fin ut! Där med Pasta! Så det så!

  Svara
 2. Arne Dahlberg

  Har vi inte alla ibland sådana dagar, som tur är har jag bara spegel i badrummet där jag kan dimma ljuset.
  Då jag behöver inte möta mig själv i typ hallen.

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Visst har vi alla sådana dagar – men idag var det en överdjävlig sådan.. och har inget dimmat ljus..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.