Det eviga temat sex

parstatywaldemar

Jag är med på en del pensionärssidor på internet och får ofta „förfrågningar“ Jag har på min sida klart och tydligt skrivit att jag bara söker en VÄN – V Ä N – som jag kan gå ut med, på bio, träffa och som bara ska vara en VÄN. Varje gång en man hör av sig och det verkar som om vi skulle kunna trivas tillsammans blir jag glad och tänker, oh, vad spännande, han verkar jättetrevlig. Men så kommer frågan: Vill jag ha sex med honom eller inte? Det frågas innan vi ens setts! Och Gubevars, vill jag inte det, så blir det snabbt ett tack och farväl, för männen i min ålder har inte tid att satsa på fel häst. Tänk vad vi kvinnor har det bra – vi kan så länge vi vill. Tjo flöjt!

Men jag fattar bara inte att det inte ska vara möjligt att ha en manlig vän utan att ständigt ha sexförväntningar flåsande i nacken. Hur i Herrans namn ska jag kunna säga till en karl på nätet – och har lärt mig att korten mestadels togs för typ 30 år sen .. suck..- att oh jo, låt oss hoppa i sänghalmen när jag inte ens vet vad det är för en kuf, hur han ser ut, luktar, är..

Ack, vad tacksam jag är över att jag är kvinna och anspråkslös. Akuta behovsfall kan lösas på andra sätt och det behövs inte en man till det. Jag skulle vilja ha en den där starka skuldran som doftar engelsk tweed och som tröstar mig i en svår stund och som inte bara sitter och funderar på hur han får ner mig i det horisontala läget.. Söker nu en trevlig, empatisk, humoristisk bög – var är Du????

kvinnostaty

 

4 reaktion på “Det eviga temat sex

 1. Monika raupach

  Hej Cecilia är omgiven av massvis engelsk tweed — men hur hittar jag en tjusig bög??
  Monika

  Svara
  1. CeciliAdmin

   Oh Monika, han behöver inte ens vara tjusig bara trevlig, empatisk och med humor – och så gärna lite rakvattensdoftande engelsk tweed..#

   Svara
 2. Lasse

  Hej kära,

  Läget?

  Vissa ämnen är explosiva….dynamit, till exempel, men sex ligger inte långt efter på den skalan 🙂

  Givetvis har vi diskuterat en hel del i teamet om Dina tankar, men har inte kommit till någon gemensam slutsats.
  Vi har milt uttryckt spretande åsikter.

  Egentligen, historiskt är det väl annars siffran 7 som har ställt till med mest elände i världen , genom religionen och därmed kyrkans makt över folket , som alltid pekat finger åt sexaktiviteter, men givetvis också gjort sex riktigt spännande, då det ju till största delen var/är förbjudet.

  Fortplantningen skulle ju helst beskrivas med att den snälla storken hade kommit på besök.

  Ser man till utvecklingen i världen med knappa 1 miljard jordinnevånare i mitten på 1800 talet till runt 7,5 miljarder idag, så måste även storkbeståndet ha haft en framgångsrik period.

  Man vet ju inte, men antagligen skulle jordens befolkning ha varit mångdubbel utan kyrkans ”hjälp”.
  Inte nog med att det var fult med sex, men kyrkan lyckades också med bedriften att minska befolkningen på jorden med ständiga krig i Guds namn.

  Tanken leder vidare till den diskussion i världen , att vi skall värna om de svaga , fattiga och hungriga.
  Därutöver måste vi värna om miljön , koloxidutsläppen måste minska …dessa bilar, flyg osv.
  Men, det nya nu är att den största källan till dessa utsläpp är alla jordens kor!!!!..så nu måste vi börja äta ekologiskt och gärna vegetariskt.
  Bra , eller hur?

  Tyvärr är det som vanligt ingen som vill se sanningen i vitögat att problemet är att vi är just nu 7,5 miljarder människor på jorden och att den siffran kommer att öka riktigt snabbt, med minskad barnadödlighet , hjälpinsatser med mat och mediciner till alla katastrofer var de än äger rum, PLUS att Kina nu ändrar på 1 barns upplägget (det har varit möjligt för de rika i några år att ”köpa sig” ett andra barn),men nu släpps fångarna loss..och då kommer det att hända saker vill jag lova .
  Kommer ihåg en man från England (han var präst !! ), som yttrade sig i parlamentet någon gång på 1800 talet, då frågan kom upp att hjälpa de fattiga och hungrande i norra afrika.
  Han konstaterade att om de skulle hjälpas ,skulle de bara skaffa fler barn och då skulle problemet bara bli större,och större…så ingen hjälp till Afrika.
  Vi är väl på väg däråt snart, för det enda som är säkert är att jordens resurser kommer inte att räcka till 25 miljarder jordbor..
  Mänskligt vill vi inte acceptera det, förstås…och den vanligaste mentala flyktorsaken är att..jamen det drabbar inte oss, för då lever inte vi…nä ,just det…men lever våra barnbarnsbarn?

  Vart tog sexet vägen kanske Du undrar…visst ja, det goda i livet .. säkert var det inte tänkt i evolutionen att sex skulle vara en njutning i livet utan en ren fortplantningssak.

  Det finns säkert någon annan djurart som njuter av sex, men jag känner inte till någon, möjligtvis de berömda kaninerna då, men…de är ju snabba alltså.

  Personligen anser jag att det är bara att dela upp siffran i sina beståndsdelar, för vi är ju alla olika .
  2 timmars samtal om det mesta här i världen, 2 timmar älskvärd sex, och 2 timmar mys, och ren after work.
  Kan också delas upp i 3 timmar teater , 1 timma sex och 2 timmar sömn.
  Läser jag Ditt inlägg..förstår jag att det finnas oändliga variationer på temat sex.

  För många män är det högsta prestige..att kunna prestera…länge och väl.
  Tyvärr är det ofta en verklighetsflykt, och det hela är över på någon minut, om det överhuvudtaget började.
  Under min hetaste period blev det 2 timmar bio och 4 timmar sex !
  Inget jag vill rekommendera ..det finns ju så tråkiga filmer.:-)

  Kanske ligger Din förtvivlan över männens galna tankar närmare verkligheten, som den tyvärr är, men skulle ändock inte rekommendera bögsvängen, de har en anna målgrupp än vackra damer om man säger så .
  Om Du bara vill ha någon att prata med så skall Du veta att då finns teamet alltid här för Dej, även om också teamet har sina svarta får.

  Ha det fint och bra
  Stor Sommar Kram

  Svara
  1. CeciliAdmin

   Du är rolig och klok och både skrattade och suckade när jag läste. Gläder mig åt att storkbeståndet ökat – så vitt jag vet är det en skyddad fågel.. och om jag ska vara allvarlig är jag förundrad över att nästa generation, åtminstone mina barn och deras kompisar, inte bryr sig mycket om vad som komma skall.. De har andra saker på sin skärm så jag ser fram emot att jag åtminstone inte behöver vara med om eländet men oroar mig för barnbarnsbarn etc. Och nyligen såg jag en uppsättning av alla planeterna och tänkte, oh, vad jorden är liten, varför skulle den vara det enda saliggörande och eviga?? Ja, jag förstår att bögsvängen is not amused (drottningen är på besök i Berlin..) av en gammal tant men även där finns det kanske någon som inte fixar hela köret och känner behov av en människa – jag ställer även min skuldra till förfogande för svåra stunder för honom..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.