Den objudna gästen i mitt huvud

saraberdonfotoliafoto saraberdon/fotolia

Kära okände vän – jag gillar inte alls att du tycks trivas i mitt vimsiga huvud. Du stör! Stick och brinn! Du gör att jag får ont, det blixtrar och har sig och känns som om jag ständigt har en för liten mössa på mig. Tankarna fnular 18 år tillbaka. Bröstcancer – och då bad jag om några år till och har nu hitintills fått så många underbara år – och hoppas på flera. Man kan ju tycka att efter så många år är allt bingo – men just bröstcancer gillar att ploppa upp efter många, många år och säga ”Trodde du att du vann, va?! Tji fick du!” och då gärna i skelett, lever och hjärna. Nu ska vi inte måla fan på väggen, som man säger och utgå ifrån att det är helt enkla och vanliga ålderskrämpor, som man får ha när man är 72 år. Och utifallatt det inte är det, så hade jag i alla fall en djäkla sjudundrande tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.