Börjar tro på under..

HookBild Sophie Herken

Men jisses – när kom det en solstråle idag i det här överdjävl..ga vädret?!? Inte sken solen väl – om än så lite, lite.. Jag har nämligen solarlampor på min balkong och de har varit mörka ett bra tag nu (började undra om de kanske inte överlevt vintern…) De – som jag – behöver lite sol varje dag för att funka. Och jag tror jag slutar funka snart, om inte… Och idag när det bara regnat och varit eländes elände lyser de svagt i regnet i mörkret.. Jag börjar tro på under..

2 reaktion på “Börjar tro på under..

 1. Monika raupach

  Tyvärr kan jag inte skicka solen över Maldiverna till dig. Här är ju paradiset för oss soldyrkare! !
  Monika

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Nä säg inte att ni är på Maldiverna!!!!!!!!!!!!!!!!! Avund är inte ens förnamnet….. Njut!!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.