Blind Date med 2019

Hur högt stiger man i poppisskalan i grannskapet, när man smäller av flera serier nyårsraketer på nyårsdagsmorgonen klockan 5.45? Bara en stilla undran. Mig spelar det ingen roll, jag var ändå uppe i vanlig ordning men alla som festat natten igenom, skålat i skumpa och lovat varandra nyårslöften, som håller maximalt en natt (har lång erfarenhet..) och nu sussar sött?  Kära granne och raketsmällare – Ibland är det kanske inte så där riktigt lyckat med att vara individualist.. Men till mina kära läsare säger jag i alla fall: Önskar er ett bra nytt 2019. Det känns liksom lite skrämmande med en sån här blind date med ett nytt år men det SKA bli bra! Still going strong..

6 reaktion på “Blind Date med 2019

 1. Carl Inge Wadström

  Ja sedan jag hade hundar och såg hur dom led av smällarna är jag allergisk mot såna raketer och glad för kommande förbud. Med det sagt så önskar jag både dig och de dina ett riktigt fint 2919!

  Kram

  Carl Inge

  Svara
  1. c s Inläggsförfattare

   Tack själv och här kan de säkert förbjuda hur mycket de vill – ingen människa bryr sig utan även nästa år drabbar de olika kanonerna på varandra..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.