Att inte våga lita på sin kropp

Kära gamla kropp, vi har nu varit kompisar i snart 75 år och frånsett vissa svackor, där du gett mig skrämselhicka, har vi trasslat ihop våra öden ändå (tja, vi hade ju inte så mycket annat att välja  på, va..).  Men nu efter mitt hjärtstopp och efter att ha fått känna på hur det känns att vara död, har jag liksom slutat lita så där riktigt på dig. Du bär dig lite konstigt åt och jag vet inte riktigt var jag har dig. (Nä, jag vet – det vet ingen…)  Och den där maskinen, som dom satt in i mig, den ger ju heller inga myskänslor precis. Nu ska jag snart ut och flyga ensam  – för första gången efter D-Day och vet inte varför det känns lite osäkert. Men kära gamla kropp – samla ihop dig nu och uppför dig ordentligt! Kan jag lita på dig?

Bild mathiasesner/fotolia

2 reaktion på “Att inte våga lita på sin kropp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.