A must to have??

A Must-to-have??

Ser i en tidning att jag kan köpa en liten grej, som jag kan spänna framför och mellan brösten på mig när jag sover för att, som annonsen säger, ”förhindra att brösten glider åt sidan när du ligger på sidan.” ”Om du bär ”La XX” varje natt, så kan den motverka, att du får de där sovskrynklingarna, som uppstår mellan brösten!!” Nu vet jag vad som gick fel i mitt liv – har ”skrynklingar” mellan brösten och bara för att jag inte visste att detta under fanns – äntligen kan vi rädda världen inför detta gissel..

Antar att jag inte får kopiera bilden av undret, så nu får du ta fram din fantasi… och bilden ovan är phyZick./fotolia

6 reaktion på “A must to have??

  1. Kersti Mellberg

    En sån grej bara MÅSTE jag ha! Tänka att få lite fastare bröst! Det har jag inte haft på femtio år. Tack för tipset❣️

    Svara
  2. Sophie Krepp

    Ett under att man fortfarande klarat sig!! Utan att vetat om dessa livsnödvändiga uppfinningar!!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.